Fix satte en sikker 3 måls føring over styr da gæsterne fra Fr. holm i Sydhavnen var på besøg i Pilesvinget. Hjemmeholdet kom flot fra start og et voldsomt presspil virkede utrolig effektivt og hjemmeholdet kom foran med 3-0 og det virkede som om at det kun var et spørgsmål om sejrens størrelse.

I pausen må gæsterne fra Sydhavnen have drukket af Miraculix´s magiske drik, for de kom ud som lyn og torden og satte sig fuldstændig på kampen. Lige så overlegne som Fix var i første halvleg lige så overlegne var gæsterne i anden, hvis ikke endnu mere. Intet fungerede for Fix og de 3-0 blev til 3-4 inden at de udlignede til 4-4 i de døende minutter. Begge hold må stå med en følelse af at de mistede 2 point, alt efter hvilke briller der så kampen. Se stillingen her